ΤΟ STUDIO

Για εμάς η γυμναστική είναι… τρόπος ζωής!

O μοντέρνος και ειδικά διαμορφωμένος, υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής χώρος μας, καταρτισμένος από επαγγελματίες γυμναστές καθηγητές φυσικής αγωγής, καθώς και με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό εκγύμνασης, θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της γυμναστικής! Νέες ιδέες,εναλλακτικές προπονήσεις θα σας κεντρισουν το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον,έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μια πληθώρα «γυμναστικών» προγραμμάτων! Για τους λάτρεις της ατομικής προπόνησης,αλλά και για εκείνους που προτιμούν τα ομαδικά προγράμματα, η παρακολούθηση και η προσοχή γίνονται πιο εύκολη υπόθεση, χάρη στα ολιγάριθμα τμήματα,δίνοντας ένα χαρακτήρα ατομικής προπόνησης σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών μας. Τέλος,η μεγάλη γκάμα των πακέτων μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα προγραμμα ακριβώς στα μέτρα σας!

Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, το πλήρως εξοπλισμένο fitness STUDIO του Modus Vivendi σε συνδυασμό με το φιλικό περιβάλλον και το έμπειρο προσωπικό του, θα σας κανουν να αγαπήσετε τη γυμναστική και να την κάνετε…τρόπο ζωής!

SHARE

TRAINERS

Γιώργος Βαγιώτης

Πτυχιούχος καθηγητής Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, απόφοιτος της γερμανικής σχολής A.F. Studies με διπλωματα σε personal & vibration training, fight bo , TRX όπως και προγραμμάτων ενδυνάμωσης και functional training. Έχει εργαστεί επι σειρά ετών στο χώρο της ενδυνάμωσης και τα τελευταία χρόνια εξειδικεύται στο personal training. Eνεργός αθλητής στο χώρο του ποδοσφαίρου με μεγάλη προσφορά αφού έχει διατελέσει γυμναστκά και προπονητικά καθήκοντα τόσο σε αντρικά πρωταθλήματα όσο και σε ακαδημίες.

Βούλα Παναγιωτοπούλου

Πτυχιούχος καθηγήτρια Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με πολυετή πείρα στο χώρο,έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες της ως γυμνάστρια αλλά και ως personal trainer σε πολλά γυμναστήρια σε Αθήνα και Πάτρα, απόφοιτη της γερμανικής σχολής κατάρτησης γυμναστών Α.F. Studies σε πάρα πολλες ιδικότητες όπως personal training, vibration training, fight bo, step-aerobic, ΤRX, καθώς έχει και διπλώματα ΙNSTRUCTOR σε YOGA και PILATES. Πρωην πρωταθλήτρια στίβου στο αγώνισμα του επτάθλου καθώς και προπονήτρια σε ακαδημίες παίδων και εφήβων.